joi

Unde eram înainte de-a fi fost născut?



   Nu ai fost nicăieri. Până când Dumnezeu n-a pus viață în acea sămânță din care ai crescut, tu nu ai fost nicăieri. După ce ai fost născut, ai devenit o persoană vie. Și vei fi întotdeauna o persoană vie, chiar dacă vei muri, pentru că, dacă ești un copil al lui Dumnezeu, când vei muri, sufletul tău se va duce la Dumnezeu care l-a creat.
   Orice ființă sau persoană vie are un început. Chiar și animalele cele mai mici au un început. Și ele au fost născute într-un fel asemănător cu tine. Ele sunt vii, dar ele nu au suflet cum ai tu. Copacii și florile sunt vii, dar nici ele nu au suflet. Numai oamenii au suflet. Când moare cățelușul tău, viața pleacă din el și, după ce este îngropat, nu ai să-l mai vezi niciodată.
   Toate ființele și persoanele vii au început să fie atunci când Dumnezeu le-a creat. Este însă o persoană care nu s-a născut niciodată, care nu are niciun început. Această Persoană este Dumnezeu. El a existat dintotdeauna, chiar înainte de-a fi lumea. Și El va rămâne, chiar dacă lumea aceasta va trece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu